Bildschirm sperrt nach 1 Minute

zuerst die Normalen Energie und Bildschirm Einstellungen überprüfen

Computerconfig --> Richtlinien --> Windows-Einstellungen --> Sicherheitseinstellungen --> Lokale Richtlinien --> Sicherheitsoptionen --> Interaktive Anmeldung: Inaktivitätsgrenze des Computers

Falls das nichts bringt mit diesem Registry Key versuchen:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\238C9FA8-0AAD-41ED-83F4-97BE242C8F20\7bc4a2f9-d8fc-4469-b07b-33eb785aaca0

Full instructions:

1. windows key + R
  2. type regedit and hit enter
  3. click Yes if asked
  4. on registry editor - ctrl+F
  5. search for 7bc4a2f9-d8fc-4469-b07b-33eb785aaca0
  6. wait, can take a while to find
  7. when found, double click attributes on the right pane
  8. change value data to 2
  9. hit ok, close registry editor.
  10. Right click the start button > power options > Additional power settings > Change Plan Settings > change advanced power settings
  11. expand Sleep
  12. expand System unattended sleep timeout
  13. change both values to zero for never or set your preferred value
Erstellungsdatum: 29.06.2020 13:33      Letzte Aktualisierung: 29.06.2020 13:33